Органічне Просування Телеграм Чату: Запросіть Живих Підписників без Ризика Блокування!
Меню

Інвайтінг в телеграм чати

Ми запрошуємо користувачів до Вашого чату у великих обсягах

  1. Для кого
  2. Як це працює 
  3. Збір аудиторії
  4. Обсяги та швидкість 
  5. Вартість
  6. Гарантії
  7. Відписки
  8. Вимоги
  9. Ризики 
  10. Оплата 
  11. Висновок

Для кого

 

Послуга для власників групових чатів (також можуть називатися як чати або групи), хто хоче збільшити кількість підписників, актив, залученість, статистику, прибуток і якість свого чату в цілому! 

 

Як це працює 

 

Перше, на чому ми хочемо наголосити — йдеться виключно про органічний поступ, тобто. Живих підписниках, ніяких ботів ми Вам не пропонуємо.

В основі залучення підписників лежить абсолютно простий та легальний метод. Як Ви знаєте, користувач телеграм може самостійно підписатися на чат або його можна запросити туди, якщо це не заборонено налаштуваннями конфіденційності конкретного користувача. Саме це ми й робитимемо — запрошуватимемо користувачів у Ваш чат у великих обсягах. Це називається інвайтинг у телеграм чати (від англійської invite – запрошувати). 

 

Збір аудиторії

 

Тепер розберемося кого ми запрошуватимемо до вас у чат! Для інвайтингу в телеграм чат нам знадобиться велика кількість аудиторії, тобто користувачів телеграм. Найпростіший, рекомендований і діючий спосіб отримати аудиторію telegram — парсинг чату або каналу в телеграм. Простими словами — потрібно знайти в телеграмах інші чати або канали, аудиторія яких може тематично підійти Вам. Наприклад, чати та канали на аналогічну або схожу тематику з Вашим. Потім звідти збираються підписники (цей процес називається парсинг telegram), після чого отримана база користувачів телеграм буде запрошена до Вашого чату. Ті користувачі, у кого в налаштуваннях конфіденційності дозволено додавання в чати, стануть підписниками Вашого чату.

 

Обсяги та швидкість 

 

Це дуже індивідуально і залежить від великої кількості факторів, в більшості випадків мова йтиме про кілька тисяч підписників на добу. 

 

Вартість

 

Вартість послуги залежить від великої кількості факторів, в першу чергу від алгоритмів самого телеграм, тематики Вашого чату, кількості аудиторії, яку Ви хочете отримати, швидкості, якості вашого чату, аудиторії, контенту у Вашому чаті і т.д. У сухому залишку для простоти підрахунку для Вас вартість підписника в чаті буде в межах від 4 до 6 грн. У поодиноких випадках — трохи дешевше. 

 

Гарантії

 

Ми даємо 100% гарантію, що запрошуємо до Вашого чату тільки живих людей. Перевірити це Ви можете будь-яким доступним способом, наприклад капчею, за активом аудиторії, можете переглядати облікові записи підписників, можете писати або навіть дзвонити їм. 100% аудиторії будуть живими людьми, за винятком випадку, якщо серед підписників яких ми спарсили з обраних Вами джерел були роботи. Але навіть у такому разі ми обов'язково будемо їх фільтрувати. 

 

Відписки

 

Дуже важливо розуміти, що в результаті інвайтингу аудиторії у Ваш телеграм чат — в один момент у Вас в чаті з'явиться велика кількість підписників, для яких Ваш чат не знайомий і більше того, ці люди самі не подавали заявку на вступ. Таким чином слід розуміти, що велика кількість аудиторії віднесеться до вашого чату свідомо упереджено. І у випадку, коли конкретний користувач вважатиме Ваш чат не актуальним і не цікавим — він зараз же покине чат. Таким чином ми офіційно попереджаємо Вас про те, що відписки у Вас будуть, на практиці % відписки може змінюватись від 5 до 50% і залежатиме він насамперед від якості Вашого чату та контенту, його актуальності, а особливо від його релевантності. Так чати, які вирішують певну проблематику підписника (простіше кажучи, чат, у якому підписник може знайти корисну для себе інформацію) — матимуть менший відсоток відписки, ніж, наприклад, чати, спрямовані на продаж або просування певних послуг, у яких підписник не зацікавлений. Простими словами — після інвайтингу у Вас обов'язково буде відписка, а вже кількість відписки залежить від Вас, ми не можемо дати жодних гарантій з цього приводу!

 

Вимоги

 

Головна вимога для успішного інвайтингу – підготовлений чат! Чат повинен бути старим, не свіжо створеним (це називається відлежка, хороша відлежка це мінімум пів року, а ще краще рік і більше), в чаті обов'язково вже повинні бути підписники, контент, історія листування, чат має бути оформлений (аватар, опис, налаштування і т.д.). Усі перелічені вимоги разом визначають трастовість чату (від англ. trust — довіра). Чим вища трастовість у чату, тим простіше, швидше, дешевше і з меншими ризиками буде виконано інвайтинг.

Для інвайтингу в телеграм чат потрібно буде виконати кілька простих дій, додати в чат (на час інвайтингу) вказані нами облікові записи, при необхідності дати їм певні права та налаштування, при необхідності змінити (на час інвайтингу) деякі налаштування вашого чату, відключити на час інвайтингу деякі боти (якщо у вас в чаті є боти помічники типу group helper bot), також додати деякі інші боти на час інвайтингу. У будь-якому випадку після успішного виконання роботи Ви можете повернути всі налаштування Вашого чату так, як вважаєте за необхідне. Всі вказані вище дії будуть потрібні лише на час виконання роботи, всі детальні інструкції та консультації Вам надасть особистий менеджер перед початком виконання замовлення.

 

Ризики 

 

Інвайтинг у чат несе за собою певні ризики, починаючи від незначних обмежень (наприклад, тіньовий бан чата або флуд), які може накласти телеграм на Ваш чат до його повного блокування (бан, видалення).

Наші фахівці, маючи досвід і навички, виконуватимуть замовлення таким чином, щоб це не призвело до його бана, однак, варто зазначити, що невелика ймовірність бана — все ж таки присутня. Насправді це менше 10% випадків. Однак, такі обмеження як флуд та тіньовий бан неодмінно будуть накладені на Ваш чат. У сухому залишку це вплине на складність, а значить і на вартість виконання замовлення, а так само Ваш чат може на час (як правило ~місяць) пропасти з результатів пошуку в телеграм. Більшість таких обмежень зникнуть згодом після припинення інвайтингу.

На шанс отримання тих чи інших обмежень насамперед впливає трастовість чату та методи та підходи до інвайтингу. Усі детальні інструкції та консультації Вам надасть особистий менеджер перед початком виконання замовлення. 

 

Оплата 

 

Послуга оплачується за 100% передоплатою. Для Вашої зручності оплату можна виконати будь-яким зручним способом, оплата за реквізитами, виставлення рахунку фактури, оплата на картку тощо. 

 

Висновок

 

Інвайтинг у телеграм чат має на увазі під собою збір аудиторії з метою її подальшого запрошення у Ваш чат у великих обсягах. Для інвайтингу необхідно буде виконати ряд простих дій з Вашим чатом, особливо важливо мати хороший трастовий чат. Вартість підписника буде в межах 4-6 грн, обсяг аудиторії прямо пропорційно залежить від Вашого бюджету та потреб, а оплата доступна будь-якими зручними способами. Так, наприклад, за місяць роботи можна легко прокачати чат до 15+ тис. підписників. Процедура несе за собою певні ризики, тому виконувати замовлення ми будемо таким чином, щоб їх мінімізувати. В результаті Ви отримаєте велику кількість підписників, деяка частина яких з часом відпишеться від Вашого чату, при цьому % відписки буде залежати тільки від якості Вашого чату та контенту. Всі детальні інструкції та консультації Вам надаватиме особистий менеджер протягом виконання замовлення.

Ваш надійний партнер у досягненні успіху та органічному розвитку телеграм каналу

Безкоштовна консультація

підвищення конверсії

цільова аудиторія

зміцнення спільноти

  • Для власників групових чатів: Які прагнуть збільшити кількість підписників, активність та якість чату, ми пропонуємо ефективний органічний метод – інвайтинг. Однак важливо пам'ятати, що цей процес не позбавлений певних ризиків.
  • Як це працює? Ми зосереджуємося на повністю органічному залученні нових підписників телеграм без використання ботів. Метод ґрунтується на запрошенні користувачів у великих обсягах – так званий інвайтинг.
  • Збір Аудиторії: Для успішного інвайтингу необхідна значна аудиторію. Ми рекомендуємо та використовуємо парсинг інших тематичних чатів та каналів в Telegram. Отримана база користувачів буде запрошена у ваш чат, забезпечуючи при цьому високу конверсію.
  • Обсяги та Швидкість: Результати є індивідуальними та залежать від багатьох факторів. В більшості випадків йдеться про додавання кількох тисяч підписників tg щодня.
  • Вартість: Залежить від різних факторів, включаючи тематику чату, швидкість та якість інвайтингу. Для приблизного розрахунку, вартість одного підписника в чаті знаходиться в межах від 4 до 6 грн.
  • Гарантії: Ми гарантуємо запрошення виключно живих користувачів telegram та надаємо можливість перевірки аудиторії. Ви в змозі перевірити інформацію капчею, переглянути аккаунти підписників та взаємодіяти з ними.
  • Відписки: Важливо розуміти, що при інвайтингу у вас з'являться підписники, які не шукали ваш чат у телеграм та можуть його покинути. Відсоток відписок залежить від якості та актуальності вашого контенту.
  • Вимоги: Головне – готовий до інвайтингу telegram чат зі старістю, наявністю підписників та контенту. Потрібні тимчасові зміни в налаштуваннях для успішного проведення роботи.
  • Ризики: Інвайтинг несе ризики, включаючи обмеження від Telegram та можливий тимчасовий бан. Велика частка ризиків залежить від трастовості вашого чату та правильного підходу до інвайтингу.
  • Оплата: Послуга 100% передоплатою. Вибір різних способів оплати для вашої зручності.