Покупка передплатників у Телеграм (замовити у ТГ канал) - TGPro.in.ua
Меню

Підписники в телеграм канал

Проводимо рекламну кампанію Вашого каналу для досягнення необхідної кількості підписників

  1. Для кого
  2. Як це працює
  3. Обсяги та швидкість 
  4. Вартість 
  5. Гарантії
  6. Відписки 
  7. Вимоги
  8. Ризики 
  9. Оплата 
  10. Висновок

Для кого

 

Послуга для власників телеграм каналів, хто хоче збільшити кількість підписників, переглядів, актив, залученість, статистику, прибуток і якість свого каналу в цілому! 

 

Як це працює

 

Перше, на чому ми хочемо наголосити — йдеться виключно про органічний поступ, тобто. Живих підписниках, ніяких ботів ми Вам не пропонуємо. 

Також ми звертаємо Вашу увагу, що просування не проходитиме шляхом мотивованого трафіку (наприклад залучення аудиторії шляхом обману або будь-якої мотивації, типу підпишись на канал на якусь вигоду). Ні, 100% користувачів абсолютно точно розумітимуть про що Ваш канал, виходячи з чого приймати рішення, чи цікавий він для конкретного користувача. таким чином Ви отримуєте виключно якісну, живу, усвідомлену та підігріту аудиторію!

В основі залучення підписників лежить банальна реклама. Наші маркетологи розроблять рекламний пост для просування Вашого каналу. Виберуть серед величезної кількості підконтрольних нам та нашим партнерам телеграм каналів, чатів та ботів ті, які будуть найбільш релевантними для розміщення Вашої реклами. Уся ця інформація буде з Вами узгоджена, а після Вашого схвалення почнуть публікуватися рекламні інтеграції Вашого каналу, в яких повністю розкривається його суть та зацікавлені користувачі підписуватимуться на Ваш канал.

 

Обсяги та швидкість 

 

Це дуже індивідуально і залежить від великої кількості факторів, в більшості випадків мова йтиме про кілька тисяч підписників на добу. 

 

Вартість 

 

Вартість послуги залежить від тематики та специфіки Вашого каналу, кількості аудиторії, яку Ви хочете отримати і швидкості просування. У сухому залишку для простоти підрахунку для Вас вартість підписника в каналі буде в межах від 12 до 15 грн. У поодиноких випадках — трохи дорожче. 

 

Гарантії

 

Ми даємо 100% гарантію, що на Ваш канал підписуються лише живі люди. Перевірити це Ви можете будь-яким доступним способом, наприклад активом аудиторії, можете переглядати акаунти підписників, можете писати або навіть дзвонити їм. 100% аудиторії будуть живими людьми. Крім цього, ми гарантуємо, що Ви отримаєте гарячу аудиторію, яка тверезо розуміла куди і навіщо підписувалася. Жодного обману, чи залучення шляхом обману, чи мотиву — не буде використано. Весь процес максимально прозорий, Ви зможете все контролювати та перевіряти. 

 

Відписки 

 

% відписки від каналу повністю залежить тільки від вас. Від якості контенту, що публікується, і тематики каналу. Ми зобов'язані попередити Вас, що певна кількість людей точно відпишеться, проте конкретний обсяг відписок у Ваших руках. Так канали, які вирішують певну проблематику підписника (простіше кажучи, канал, у якому підписник може знайти корисну для себе інформацію) — матимуть менший відсоток відписки, ніж, наприклад, канали спрямовані на продаж або просування певних послуг, у яких підписник не зацікавлений.

 

Вимоги

 

Головна вимога для успішного просування Вашого каналу — він має бути закритим на час рекламної кампанії та має бути створене окреме унікальне закрите посилання із запитом на вступ до каналу. Таким чином за час проведення рекламної кампанії у Вашому каналі будуть збиратися заявки на вступ, до того моменту, коли кількість заявок буде дорівнює кількості оплачених Вами підписників. Після чого Ви підтверджуєте ці заявки та користувачі, які подали заявку, стають підписниками Вашого каналу. Ця вимога викликана необхідністю підрахунку залученої аудиторії і тим, що закриті посилання мають набагато більший відсоток конверсії, ніж відкриті. Конверсія — це % користувачів, що підписалися від загальної кількості користувачів, які переглянули рекламний пост. Простими словами, на закрите посилання швидше та охоче підписуються, ніж на відкрите. Такою є специфіка телеграм.

Зрозуміло, що Ваш канал не повинен бути порожнім, в каналі обов'язково вже повинні бути підписники і контент, канал повинен бути оформлений (аватар, опис, налаштування і т.д.). Ніхто не підписуватиметься на порожній канал.

Перед просуванням в телеграм каналі потрібно буде виконати кілька простих дій, додати в канал (на час просування) вказані нами облікові записи, при необхідності дати їм певні права та налаштування, при необхідності змінити (на час руху) деякі налаштування вашого каналу, відключити на час просування деякі боти (якщо у вас у чаті є боти помічники типу group helper bot), також додати деякі інші боти під час просування. У будь-якому випадку після успішного завершення рекламної кампанії — Ви можете повернути всі налаштування каналу так, як вважаєте за необхідне. Всі вказані вище дії будуть потрібні лише на час виконання роботи, всі детальні інструкції та консультації Вам надасть особистий менеджер перед початком виконання замовлення.

 

Ризики 

 

Просування каналу не має жодних ризиків, це абсолютно легально, Ви нічим не ризикуєте. 

 

Оплата 

 

Послуга оплачується за 100% передоплатою. Для Вашої зручності оплату можна виконати будь-яким зручним способом, оплата за реквізитами, виставлення рахунку фактури, оплата на картку тощо. 

 

Висновок

 

Просування каналу в телеграм має на увазі під собою комплекс рекламних заходів у різноманітних джерелах телеграм (канали, чати, боти) і не тільки (наприклад тик-ток, інстаграм) з метою її залучення у Ваш канал. Для просування необхідно буде виконати ряд простих дій з Вашим каналом, особливо важливо мати свідомо якісно наповнений та підготовлений канад. Вартість підписника (заявки на вступ) буде в межах 12-15 грн, обсяг аудиторії прямо пропорційно залежить від Вашого бюджету та потреб, а оплата доступна будь-якими зручними способами. Так наприклад, за місяць роботи можна легко прокачати канал до 100+ тис. підписників. Процедура не несе абсолютно ніяких ризиків. В результаті Ви отримаєте велику кількість підписників, деяка частина яких з часом відпишеться від Вашого каналу, при цьому % відписки буде залежати тільки від якості Вашого каналу та контенту. Всі детальні інструкції та консультації Вам надаватиме особистий менеджер протягом виконання замовлення.

Ваш надійний партнер у досягненні успіху та органічному розвитку телеграм каналу

Безкоштовна консультація

підвищення конверсії

цільова аудиторія

зміцнення спільноти

Накрутка підписніків у Телеграмах: професійно, безпечно

Накрутка підписників у ТГ каналі – це найбільш обґрунтований та результативний спосіб зростання числа фоловерів. Такий інструмент корисний як для молодих майданчиків, так і для TG-каналів із досить великою кількістю читачів. Система месенджера влаштована так, що в результатах пошуку ранжування здійснюється за кількістю фоловерів. Також на кількість читачів звертають увагу й нові потенційні підписників.

Замовити підписників Телеграму з гарантією, що це будуть «живі» люди, а не роботи, можна у сервісі «TgPro». Наші фахівці візьмуть усі процеси на себе, ось лише незначні дії:

  • закрити ТГ-канал при проведенні кампанії із залучення додаткової аудиторії – це необхідно з метою повного контролю за просуванням, збільшення конверсії;
  • надати унікальне посилання, за яким наводитимуться нові читачі.

Додатково можуть бути потрібні деякі інші незначні опції – тимчасове відключення/підключення певних ботів.

Купівля підписників у Телеграмі – особливості процесу

Накрутка підписників у ТГ каналі сервісом TgPro здійснюється виключно перевіреними та білими методами. Таке залучення аудиторії дуже безпечне. Ніякого мотивованого трафіку та ботів. Ми розміщуємо рекламні оголошення з посиланням на певний TG-канал на власних чатах, ТГ-каналах та інших майданчиках. За ним переходять лише користувачі, яких реально зацікавив TG-канал. Такий підхід гарантує мінімальну кількість підписок та отримання вмотивованої аудиторії. Рекламна кампанія триває до того моменту, коли буде набрано необхідну кількість користувачів.

Купівля підписників у телеграмах може бути цікавою для будь-яких майданчиків – інформаційних, комерційних. Приріст кількості користувачів допомагає:

  • Збільшити рівень залученості та зацікавленості.
  • Підвищити органічний приріст аудиторії. Люди охоче підписуються, коли на ТГ-каналі вже є чимало учасників.
  • Поліпшити привабливість майданчика для рекламодавців. Також на розміщення реклами в TG-каналах з великою кількістю читачів можна встановлювати вищі тарифи, підвищуючи доходи.

Формування лояльності до організації, компанії, бренду, особистості, що у майбутньому конвертується зростанням продажів товарів та послуг.

Але замовити підписників телеграм – це не панацея. Необхідно подбати про якість контенту. Майданчик має бути заповненим до запуску рекламної кампанії. Рекомендується скласти детальний контент-план, робити публікації щонайменше кілька разів на день. Сервіс TgPro займається не лише залученням нових фоловерів, а й адмініструванням. Також ми надаємо інші послуги. Дізнатися про них можна на релевантних сторінках сайту або у менеджера.

Причини співпрацювати з TgPro

Сервіс орієнтований саме на Telegram. Ми не розпорошуємо увагу на просуванні сайтів, сторінок в інших соціальних мережах. Завдяки цьому послуги виявляються дуже професійно і оперативно. Команда «TgPro» відмінно розуміється на механіці месенджера, його правилах, внутрішній культурі. У нас є власне програмне забезпечення, яке допомагає оптимізувати процеси і зробити вартість залучення користувачів доступною.

Покупка підписників у телеграмі у нас виконується пакетно. Чим більше учасників потрібно, тим нижчою буде ціна на залучення одного ліда. Нашим клієнтам не потрібно розумітися на функціоналі та інших нюансах. Достатньо залишити заявку та виконати інструкції, які будуть передані менеджером. На час співпраці за кожним замовником закріплюється окремий фахівець, який завжди на зв'язку, готовий відповісти на будь-які питання.

Замовити підписників Телеграм у нашому сервісі – це позбавити себе багатьох клопотів. За відсутності досвіду у просуванні можна зіткнутися зі штрафними санкціями від адміністрації месенджера та іншими ризиками, що може призвести до блокування, втрати коштів та погіршення репутації.

Як замовити підписників телеграм?

Щоб купити фоловерів, потрібно залишити заявку через наш бот. Посилання доступне прямо на сайті. Менеджер надасть консультацію, уточнить необхідні деталі та розрахує вартість послуги. Середня вартість складає 13 гривень. За місяць можна залучити до 100 тисяч користувачів, залежно від бюджету та інших факторів.

Накрутка підписників у ТГ каналі - це чудова можливість швидко вийти в ТОП і зайняти нішу в месенджері, що швидко зростає. Скористайтеся перевагами цього способу просування вже зараз.