Накрутка Ботів у Телеграм: Створіть Живу Аудиторію для Вашого Каналу!
Меню

Накрутка ботів у телеграм

На вказаний Вами чат або канал, будуть підписуватись телеграм боти

  1. Для кого
  2. Як це працює
  3. Якість ботів 
  4. Обсяги та швидкість
  5. Вартість 
  6. Гарантії та відписки
  7. Ризики
  8. Оплата 
  9. Висновок

Для кого

 

 Послуга накрутки ботів в телеграм для власників каналів або чатів, які починають, хто хоче створити видимість живої аудиторії у своєму чаті або каналі. 

 

Як це працює

 

На вказаний Вами чат або канал, будуть підписуватись телеграм боти, у необхідній Вам кількості, з необхідною для Вас частотою та швидкістю. Таким чином кількість підписників на лічильнику Вашого чату або каналу зросте. 

 

Якість ботів 

 

При необхідності і трохи дорожче — всі боти будуть виглядати як живі підписники, з аватарками, описами профілю, іменами та юзернеймами. Візуально відрізнити таких ботів від живих підписників абсолютно неможливо. Можемо запропонувати будь-яке гео телеграм ботів на вибір. 

 

Обсяги та швидкість

 

Ми можемо запропонувати будь-які обсяги, а швидкість та частоту підписки можемо регулювати під Вас. Не рекомендуємо підписувати за один раз велику кількість аудиторії, щонайменше це виглядає неприродно. 

 

Вартість 

 

Вартість послуги залежить від якості та кількості телеграм ботів. У сухому залишку для простоти підрахунку для Вас вартість підписника буде ~0,9 грн. У поодиноких випадках — трохи дешевше. Мінімальне замовлення = 1000 ботів. 

 

Гарантії та відписки

 

Ми даємо 100% гарантію, що відписки будуть! Окрім цього, ми даємо 100% гарантію того, що всі, хто заявляють Вам про гарантію на відписку – брешуть. Пояснюємо на пальцях – навіть якщо продавець обіцяє Вам не відписуватись, навіть якщо він дотримається своєї обіцянки – рано чи пізно його бот аккаунт буде банально заблокований телеграмом за те, що це бот! І ось у цей момент він точно відпишеться від Вас. Тому не дозволяйте себе дурити. Відписки були їсти і будуть, але в нас вони невеликі! 

 

Ризики

 

Підписка ботів несе за собою певні ризики, починаючи від незначних тимчасових обмежень, які може накласти телеграм до повного блокування (бан, видалення). Тут відразу ж варто зазначити, що для отримання серйозного повноцінного бана «за ботів» потрібно дуже постаратися, ймовірність такого результату менше 1%. 

 

Наші спеціалісти, маючи досвід та навички виконуватимуть замовлення таким чином, щоб це не призвело до жодних обмежень у принципі, однак, ми чесно попереджаємо замовника про те, що теоретично це можливо.

 

На шанс отримання тих чи інших обмежень насамперед впливає трастовість чату або каналу та методи та підходи до накрутки ботів у телеграм. Усі детальні інструкції та консультації Вам надасть особистий менеджер перед початком виконання замовлення. 

 

Оплата 

 

Послуга оплачується за 100% передоплатою. Для Вашої зручності оплату можна виконати будь-яким зручним способом, оплата за реквізитами, виставлення рахунку фактури, оплата на картку тощо. 

 

Висновок

 

Накрутка ботів в телеграм чат або канал необхідна власникам-початківцям для подальшого розвитку своїх чатів і каналів і для створення ефекту присутності живої аудиторії. Ми пропонуємо ботів найвищої якості, з будь-якою швидкістю та обсягами. Вартість підписника буде ~0,9 грн/шт, а для Вашої зручності оплату можна виконати будь-яким зручним способом. При цьому ми чесно декларуємо, що небагато кількох ботів з часом точно відпишеться. Крім цього, ми чесно попереджаємо Вас про існування невеликих ризиків з невеликими шансами їхнього настання.

Ваш надійний партнер у досягненні успіху та органічному розвитку телеграм каналу

Безкоштовна консультація

підвищення конверсії

цільова аудиторія

зміцнення спільноти

  • Для кого: Наш сервіс накрутки ботів призначений для власників каналів та чатів, які тільки починають і хочуть створити видимість активної аудиторії в своєму чаті чи каналі.
  • Як це працює: Telegram боти будуть підписуватись на ваш чат чи канал в необхідній кількості, з необхідною вам частотою та швидкістю, збільшуючи кількість підписників на вашому telegram чаті чи каналі.
  • Якість ботів: За необхідності та за трохи вищу ціну всі боти будуть виглядати як живі підписники, з аватарками, описами профілю, іменами та юзернеймами. Візуально відрізнити таких ботів від реальних підписників абсолютно неможливо. Ми можемо запропонувати Telegram ботів з будь-яким обраним географічним розташуванням.
  • Обсяги та швидкість: Ми можемо запропонувати будь-які обсяги, і швидкість та частоту підписки можемо регулювати під вас. Не рекомендуємо підписувати велику кількість аудиторії за один раз, так як це може виглядати ненатурально.
  • Вартість: Вартість послуги залежить від якості та кількості Telegram ботів. Заради спрощення, вартість підписника для вас буде приблизно ~0,9 грн. В окремих випадках це може бути трошки дешевше. Мінімальне замовлення — 1000 ботів.
  • Гарантії та відписки: Ми гарантуємо 100%, що будуть відписки! Крім того, ми гарантуємо 100%, що всі, хто обіцяє вам гарантію відписок, брешуть. Навіть якщо продавець обіцяє вам не відписуватись, навіть якщо він дотримується своєї обіцянки, рано чи пізно його бот-аккаунт буде просто заблокований Telegram за те, що він бот! І ось у цей момент він точно відписатиметься від вас. Тому не дозволяйте собі обдурюватися. Відписки були, є і будуть, але в нас вони мінімальні!
  • Ризики: Підписка ботів несе певні ризики, починаючи від незначних тимчасових обмежень, які може наложити Telegram до повного блокування (бан, видалення). Тут варто відразу відзначити, що для отримання серйозного повноцінного бана "за ботів" потрібно дуже намагатися, ймовірність такого результату менше 1%.
  • Оплата: Послуга оплачується на 100% передоплатою. Для вашої зручності оплата може бути здійснена різними методами, включаючи банківський переказ, виставлення рахунків-фактур, оплату карткою та інше.
  • Висновок: Накрутка ботів в Telegram чаті чи каналі необхідна власникам-новачкам для подальшого розвитку своїх чатів і каналів і для створення ефекту присутності живої аудиторії. Ми пропонуємо ботів найвищої якості, з будь-якою швидкістю та обсягами. Вартість підписника буде приблизно ~0,9 грн, і для вашої зручності оплата може бути здійснена будь-яким зручним способом. При цьому ми чесно декларуємо, що кілька ботів з часом точно відпишуться. Крім того, ми чесно попереджаємо вас про існування невеликих ризиків з мінімальними шансами їхнього виникнення.