Розсилка повідомлень у Телеграмі (масове розсилання Telegram) - TGPro.in.ua
Меню

Розсилка повідомлень у телеграм

Ваші повідомлення надсилатимуться заздалегідь обраній аудиторії

  1. Для кого
  2. Як це працює
  3. Збір аудиторії
  4. Обсяги та швидкість 
  5. Вартість
  6. Гарантії
  7. Вимоги
  8. Ризики
  9. Оплата
  10. Висновок

Для кого

 

Послуга для власників бізнесу, телеграм каналів і групових чатів (також можуть називатися як чати або групи), хто хоче збільшити кількість підписників, переглядів, актив, залучення, статистику, прибуток, якість, охоплення та впізнаваність свого каналу, чату або бізнесу загалом! 

 

Як це працює

 

Ваші повідомлення будуть надсилатися заздалегідь обраній аудиторії живих користувачів телеграм з метою рекламного просування та підвищення ефективності, охоплень та впізнаваності Вашого каналу, чату, пропозиції або бізнесу в цілому! Надсилання повідомлень може бути різним, від звичайних особистих повідомлень, до секретних чатів, які викликають у користувача більше інтересу. 

 

Збір аудиторії

 

Тепер розберемося кому ми надсилатимемо Ваші повідомлення! Для розсилки повідомлень в телеграм нам знадобиться велика кількість аудиторії, тобто користувачів телеграм. Найпростіший, рекомендований і діючий спосіб отримати аудиторію telegram — парсинг чату або каналу в телеграм. Простими словами — потрібно знайти в телеграмах інші чати або канали, аудиторія яких може тематично підійти Вам. Потім звідти збираються підписники (цей процес називається парсинг telegram), після чого отримана база користувачів телеграм буде використана для розсилки повідомлень.

 

Обсяги та швидкість 

 

Це дуже індивідуально і залежить від великої кількості факторів, в більшості випадків мова йтиме про десятки тисяч повідомлень на добу. При цьому їх кількість залежить тільки від Ваших бюджетів і потреб. 

 

Вартість

 

Вартість послуги залежить від великої кількості факторів, в першу чергу від алгоритмів самого телеграм, тематики та змісту Ваших повідомлень. Всі детальні інструкції та консультації щодо складання тексту та контенту повідомлень Вам надасть особистий менеджер під час виконання замовлення. У сухому залишку для простоти підрахунку для Вас вартість зібраної аудиторії дорівнюватиме +-1 грн за повідомлення для особистого повідомлення, та +-1,5 грн за повідомлення в секртетному чаті. 

 

Гарантії

 

Ми надаємо 100% гарантію, що надсилаємо Ваші повідомлення лише живим користувачам телеграм. Перевірити це Ви можете у момент узгодження зібраної аудиторії будь-яким доступним способом, наприклад, можете переглядати акаунти підписників, можете писати або навіть дзвонити їм. 100% аудиторії будуть живими людьми, за винятком випадку, якщо серед підписників яких ми спарсили з обраних Вами джерел були роботи. Але навіть у такому разі ми обов'язково будемо їх фільтрувати. 

 

Вимоги

 

Для роботи нам потрібно буде скласти текст та контент повідомлень, які надсилатимуться користувачам телеграм. 

 

Ризики

 

Ви ризикуєте тільки тим, що текст і контент, який Ви розсилаєте, може потрапити в спам фільтри телеграм. У сухому залишку для Вас це виллється в необхідності постійно змінювати текст повідомлень, з метою зробити його більш унікальним і рандомізованим, те саме стосується посилань та іншого контенту, який ви хочете відправляти користувачам телеграм. Всі детальні інструкції та консультації з цього приводу Вам надаватиме особистий менеджер під час виконання замовлення. 

 

Оплата

 

Послуга оплачується за 100% передоплатою. Для Вашої зручності оплату можна виконати будь-яким зручним способом, оплата за реквізитами, виставлення рахунку фактури, оплата на картку тощо. 

 

Висновок

 

За допомогою розсилки повідомлень користувачам телеграм Ви отримуєте рекламне просування та підвищення ефективності, охоплень та впізнаваності Вашого каналу, чату, пропозиції або бізнесу в цілому! Надсилання повідомлень може бути різним, від звичайних особистих повідомлень, до секретних чатів. Для розсилки повідомлень буде зібрано необхідну базу користувачів телеграм, яку потім буде погоджено з Вами. Ми зможемо розсилати необмежену кількість повідомлень у телеграм зі швидкістю десятки тисяч на добу. Вартість такого повідомлень буде +-1…1,5 грн/шт і для Вашої зручності оплату можна виконати будь-яким зручним способом. Для роботи нам потрібно буде скласти текст та контент повідомлень, які надсилатимуться користувачам телеграм. Пам'ятайте про ризики — Вам 100% потрібно буде рандомізувати (змінювати) вміст Ваших повідомлень. Всі детальні інструкції та консультації Вам надаватиме особистий менеджер протягом виконання замовлення.

Ваш надійний партнер у досягненні успіху та органічному розвитку телеграм каналу

Безкоштовна консультація

підвищення конверсії

цільова аудиторія

зміцнення спільноти

Розсилка повідомлень у Телеграмі – масово, безпечно

Telegram – один із найбільш затребуваних майданчиків для комунікації з аудиторією. Месенджер дозволяє вести канали, створювати чати, просувати сайти, інтернет-магазини тощо. Сервіс «TGPro» пропонує безліч інструментів для залучення нових клієнтів через телеграми, збільшення числа підписників. У тому числі нами здійснюються масові розсилки Telegram. Читання та відсоток доставки у цього методу вищі, якщо порівняти з електронною поштою. У випадку з e-mail є можливість попадання в «Спам». Навіть якщо лист опинився у розділі «Вхідні», то далеко не завжди він відкривається одержувачами. Також електронні листи вимагають знань верстки, щоб вони мали коректний вигляд. Для розсилки в ТГ достатньо картинки та невеликого тексту.

Масова розсилка Telegram допомагає досягти низки цілей:

  • збільшення охоплення;
  • підвищення обсягу продажу;
  • знайомство потенційних клієнтів з послугами та товарами;
  • інформування про спеціальні пропозиції та акції;
  • підвищення впізнаваності бренду.

Також це чудовий спосіб отримання зворотного зв'язку від аудиторії.

Як розсилати повідомлення в Телеграмі?

Масова розсилка Telegram сервісом TGPro виконується з використанням сучасного програмного забезпечення. Воно враховує внутрішні алгоритми месенджера, мінімізує можливість блокування.

Розсилання повідомлень у Телеграмі здійснюється за заздалегідь зібраною базою контактів. Для цього застосовуються системи парсингу. Аудиторія підбирається за конкретними запитами, з урахуванням поставленої мети, специфіки бізнесу тощо.

Сервіс працює з кількома типами розсилок – інформаційними, тригерними, транзакційними, рекламними тощо. Масова розсилка Telegram може виконуватися в особисті повідомлення, канали, групи. У випадку особистих повідомлень можливе відправлення лише за допомогою чат-ботів, якими користується конкретний обліковий запис.

Канали та групи надають більше опцій. Ми намагаємось відбирати майданчики, де є лояльність до рекламних повідомлень, а аудиторії може бути цікавим продукт. Відвертим спамом TGPro не займається.

Розсилка повідомлень у Телеграм каналах здійснюється в коментарі до постів. Найбільшу конверсію можна отримати, якщо тема публікації та повідомлення співпадатиме.

Розсилання повідомлень масово – наші переваги

Вартість послуг сервісу TGPro знаходиться на доступному рівні. У нас справді дешево. Оплата проводиться за фактичну кількість повідомлень. Точну вартість оголосить менеджер після ознайомлення із проектом. Можливості сервісу дозволяють здійснювати надсилання повідомлень у різних обсягах. Масова розсилка може бути виконана в конкретні часові проміжки.

Серед загальних переваг співробітництва:

  • високі показники відкритості – у месенджері користувачі часто відкриті до повідомлень від брендів;
  • варіативність - сервіс підтримує роботу з різними форматами (відео, аудіо, фотографії, вкладення, форматований текст, посилання тощо);
  • вибір типу взаємодії - пряма розсилка, відправлення повідомлення як відповіді на дії з боку користувача;
  • прогрівання «холодної аудиторії».

Сервіс надсилає повідомлення виключно «живим» обліковим записам. Почати роботу можна прямо зараз. Від клієнта зазвичай потрібний лише текст і супутній контент. Його можна скласти самостійно, або купити на біржі фрілансу.

Щоб замовити послугу, або отримати більше інформації, залиште заявку і ми найближчим часом зв'яжемося з вами.

Інші популярні послуги: Телеграм накрутка, реклама в Телеграм, парсер Telegram, просування Телеграм каналу, ведення Телеграм каналу, курси з просування Телеграм, клонер каналів Telegram, розробка Телеграм ботів, продаж тг каналів.