Парсер Телеграм каналів (парсер Telegram) - TGPro.in.ua
Меню

Розробка телеграм парсерів

Наші фахівці розробляють програму для парсингу telegram

  1. Вартість 
  2. Оплата 

Наші спеціалісти розробляють програму для парсингу (збирання інформації) з телеграм чатів та каналів. Наведемо приклад, Ви власник бізнесу, ведете фінансову звітність у телеграм чатах, раз на місяць Вам необхідно підвести фінансові звіти, для чого Вам знадобиться інформація з Вашого чату, але копіювати її або переписувати руками довго і не надійно, адже можна припуститися помилки. Саме для таких завдань чудово підійде парсер — програма без помилок і за частку секунди збере всю необхідну інформацію та збереже у зручному для Вас форматі.

 

Вартість 

 

Вартість та строки визначаються індивідуально залежно від ТЗ. Для більш детальних прорахунків та консультацій – будь ласка, зверніться до менеджерів. 

 

Оплата 

 

Послуга оплачується за 100% передоплатою. Для Вашої зручності оплату можна виконати будь-яким зручним способом, оплата за реквізитами, виставлення рахунку фактури, оплата на картку тощо.

Ваш надійний партнер у досягненні успіху та органічному розвитку телеграм каналу

Безкоштовна консультація

підвищення конверсії

цільова аудиторія

зміцнення спільноти

Парсер Телеграм каналів – розробка «під ключ»

Парсер ТГ є спеціалізованим програмним забезпеченням, що дозволяє автоматизувати збір інформації та управління даними з чатів і каналів у месенджері Telegram. Завдяки цьому спрощується робота адміністраторів, зменшується ймовірність втрати/пропуску важливих даних. За рахунок автоматизації один адміністратор зможе обробляти інформацію одразу з кількох джерел. Більше ніякого листування, ручного копіювання та людських помилок. Відповідна програма збере дані, надасть їх у зручному форматі для подальшого аналізу, складання звітів.

Сервіс «TGPro» має великий досвід у створенні такого програмного забезпечення. Наші розробники здатні реалізувати парсер Телеграм каналів будь-якої складності та масштабів за розумною вартістю послуги.

Якими функції може мати парсер ТГ?

Функціонал програми може бути абсолютно будь-яким, з урахуванням запитів замовника. Ми вже маємо готові напрацювання, що дозволяють прискорити процес розробки. Також можна купити парсер Telegram, що діє, якщо він відповідає потребам. Залишиться лише підключити до нього потрібний канал і встановити базові налаштування.

Популярні функції:

  • управління розсилками по існуючій базі контактів;
  • блокування спаму в коментарях та чатах – здійснюється за ключовими словами;
  • автоматичне інформування підписників;
  • збирання контактів підписників ТГ каналу, групи;
  • запрошення нових підписників тощо.

Кожен парсер Telegram розробляється так, щоб у майбутньому була доступна можливість ускладнення функціоналу, масштабування. Для збору даних у месенджері можна використовувати різні критерії – активність у групі/каналі, ключові слова, кількість користувачів тощо. Розроблювані «TGPro» програми парсингу здатні розрізняти неактивних та активних учасників, ботів. Збереження даних зазвичай відбувається у форматах CVS. Такі файли легко обробляються популярними CMS та табличними редакторами.

На цьому можливості роботів-парсерів не закінчуються. У програму може бути додана функція реєстрації облікових записів з інтеграцією з проксі-сервісами і т.д. Ця опція буде корисна при редагуванні облікових записів, організації опитувань, накрутці переглядів, реакцій і т.д.

Парсер Телеграм каналів вміє знаходити сотні і навіть тисячі унікальних користувачів за хвилину, зберігати їх профілі, сортувати за заданими ознаками. Затребуваними вважаються чекер-боти. Вони перевіряють зібрані контакти, розсилають на телефонні номери SMS тощо.

Чому наш парсер ТГ найкращий?

«TGPro» – це команда розробників та експертів в інших галузях, які добре розуміються на роботі месенджера. Досвід допомагає створювати рішення, які працюють стабільно та безпечно. Ми даємо гарантію на те, що парсер Telegram справно виконуватиме покладені завдання. Замовник отримує не лише програму, а й повноцінну інструкцію щодо використання. Також проводиться навчання представника клієнта, виконується первинне налаштування.

Щоб замовити парсер телеграм каналів, необхідно:

  • залишити заявку на сайті;
  • відповісти на запитання менеджера;
  • внести передоплату.

Терміни, за які буде розроблено парсер Telegram, залежать від складності. Вони озвучуються під час оформлення замовлення. Оплата можлива переказом на карту або за допомогою розрахунку за рахунком-фактурою. Більше інформації шукайте у відповідних розділах сайту.

Купуйте парсер Telegram і працюйте з даними ще швидше та ефективніше, відчуйте всі переваги автоматизації.

Інші популярні послуги: Телеграм накрутка, реклама в Телеграм, масове розсилання Telegram, просування Телеграм каналу, ведення Телеграм каналу, курси з просування Телеграм, клонер каналів Telegram, розробка Телеграм ботів, продаж тг каналів.