Створення ботів в Телеграм (розробка Telegram ботів) - TGPro.in.ua
Меню

Розробка телеграм ботів

Наші фахівці розробляють телеграм бот будь-якої складності під конкретні завдання

  1. Вартість 
  2. Оплата 

Наші спеціалісти розробляють телеграм бот будь-якої складності під конкретні завдання згідно з ТЗ замовника. 

 

Вартість 

 

Вартість та строки визначаються індивідуально залежно від ТЗ. Для більш детальних прорахунків та консультацій – будь ласка, зверніться до менеджерів.

 

Оплата 

 

Послуга оплачується за 100% передоплатою. Для Вашої зручності оплату можна виконати будь-яким зручним способом, оплата за реквізитами, виставлення рахунку фактури, оплата на картку тощо.

Ваш надійний партнер у досягненні успіху та органічному розвитку телеграм каналу

Безкоштовна консультація

підвищення конверсії

цільова аудиторія

зміцнення спільноти

Створення ботів у Телеграм

Месенджер Telegram з кожним роком стає лише популярнішим. Користувачі люблять його за анонімність, безпеку, зручність, велику кількість цікавих каналів та ботів. Чат-бот – це спеціальна програма, яка виконує рутинні завдання та автоматизує багато процесів. Вона може використовуватися для спілкування з клієнтами, отримання контактів, пошуку інформації, нагадування. Створення ботів у телеграмах потребує відповідних навичок, особливо, коли потрібен нетривіальний функціонал.

Сервісом TgPro здійснюється розробка Telegram ботів будь-якої складності за доступною вартістю. Ми маємо багато успішних кейсів. Великий досвід дозволяє нашій команді вирішувати завдання оперативно. Клієнт отримує готовий чат-бот з необхідним функціонал у обумовлені терміни. Експерти сервісу дадуть інструкції щодо його використання, допоможуть з налаштуванням та інтеграцією.

Чому бот потрібен бізнесу?

Аудиторія Телеграм активно взаємодіє з чат-ботами. Вони охоче діляться інформацією із нею, тобто, ніякого нав'язування послуг із боку бізнесу.

Розробка чат ботів Telegram цікава і щодо вирішення внутрішніх завдань. На основі можна реалізувати систему відстеження і контролю робочих процесів. Але все ж таки в більшості випадків у нас замовляти ботів з таким функціоналом:

  • обмін файлами з хмарним сховищем;
  • ведення особистих фінансів;
  • переклад тексту з однієї мови іншою;
  • переклад аудіо в текст та навпаки;
  • відстеження посилок;
  • розсилання оповіщень заданій групі користувачів;
  • клієнтська підтримка тощо.

Створені нами чат-боти працюють стабільно та безпечно. Під час їх розробки ми закладаємо високий рівень навантажень із запасом у разі підвищеної активності користувачів.

Розробка чат ботів Telegram – особливості процесу

Створення роботів у Телеграм – це не просте завдання. Тому довіряти слід перевіреним виконавцям. Можна зустріти багато програм, що працюють некоректно. Сьогодні доступні конструктори чат-ботів. Це спосіб отримати програму дешево. Але функціонал у конструкторів базовий, тому будь-яке відхилення неможливе. Сервіс TgPro допомагає втілити в реальність практично будь-які ідеї. Нами виконується розробка Telegram ботів під різну аудиторію, із зручним та приємним інтерфейсом, відмінними можливостями для масштабування. Також у нас можна купити готове рішення, якщо воно відповідає завданням. Вартість буде нижчою, ніж у випадку з розробкою з нуля.

Розробка чат ботів Telegram здійснюється в кілька етапів:

  • Консультації та аналіз. На цьому етапі визначаються ключові потреби, функціонал.
  • Фінальне узгодження проекту. Після проведення обговорень створюється ТЗ із блок-схемами проекту, затверджуються строки, розраховується вартість робіт.
  • Створення ботів у телеграм. Проектом займається команда спеціалістів, роботою яких керує Project-менеджер. Він відповідає за комунікацію з клієнтом.
  • Тести та впровадження. Ми детально перевіряємо всі аспекти роботи, до процесу залучається замовник. Тестування може тривати кілька тижнів, виходячи з масштабності та складності проекту.
  • Передача готового рішення клієнту з подальшою технічною підтримкою.

Якщо вас цікавить технологія Telegram ботів або хочете спочатку замовити консультацію, залиште заявку. Для цього натисніть на сайті кнопку «Зв'язатися» або «Безкоштовна консультація», після чого автоматично відкриється створений нами бот у телеграмі. Як бачите, ми також використовуємо його для спілкування з клієнтами.

Отримайте корисний інструмент для підвищення власної ефективності або надання послуг. Розробка Telegram ботів допоможе досягти цілей.

Інші популярні послуги: Телеграм накрутка, парсер Telegram, масове розсилання Telegram, просування Телеграм каналу, ведення Телеграм каналу, курси з просування Телеграм, клонер каналів Telegram, продаж тг каналів.