Купити рекламу у Телеграм (купити рекламу у ТГ) - TGPro.in.ua
Меню

Реклама у телеграм

Ми будемо рекламними агентами Вашого телеграм каналу

  1. Для кого
  2. Як це працює 
  3. Вартість
  4. Оплата 

Для кого

 

Послуга для власників телеграм каналів та групових чатів (також можуть називатися як чати або групи), хто не має часу, бажання або навичок для просування свого телеграм чату або каналу. 

 

Як це працює 

 

Фактично наші фахівці виступатимуть рекламними агентами Вашого телеграм каналу або чату, підбираючи як, де, коли та за скільки його рекламуватимуть. Природно, вся ця інформація буде з Вами узгоджена. 

 

Вартість

 

Вартість визначається індивідуально залежно від завдань. Для більш детальних прорахунків та консультацій – будь ласка, зверніться до менеджерів. 

 

Оплата 

 

Послуга оплачується за 100% передоплатою. Для Вашої зручності оплату можна виконати будь-яким зручним способом, оплата за реквізитами, виставлення рахунку фактури, оплата на картку тощо.

Ваш надійний партнер у досягненні успіху та органічному розвитку телеграм каналу

Безкоштовна консультація

підвищення конверсії

цільова аудиторія

зміцнення спільноти

Реклама у Telegram – ефективний спосіб просування

Стабільний ріст популярності, мільйони підписників, безліч онлайн ЗМІ та тематичних груп. Ось чому купити рекламу в телеграм – це чудова ідея для бізнесу. Сервіс TGPro підбере найкращі майданчики для розміщення рекламних оголошень з урахуванням цільової аудиторії та інших факторів.

Особливості запуску реклами у месенджері Telegram

Місячна аудиторія Телеграм перевищує 800 мільйонів користувачів. Месенджер використовують для особистого спілкування, комунікацій у межах роботи. Також він вважається одним із основних способів отримання інформації:

  • новини політики, економіки;
  • розважальний та навчальний контент;
  • інформація про акції, товари тощо.

Основними методами взаємодії з аудиторією виступають канали, чати, боти. Користувачі можуть переглядати контент, залишати реакції, коментарі, ділитися цікавими постами зі знайомими. За допомогою Telegram можна охопити велику аудиторію – від кількох тисяч до мільйонів. Месенджер підходить для збільшення впізнаваності торгової марки, створення вирви продажів, підвищення конверсії.

Але щоб привернути до себе увагу створити канал або бот недостатньо. Необхідне просування. Простим та ефективним способом буде купити рекламу у ТГ. Месенджер пропонує 2 варіанти реклами:

  • Офіційна. Передбачає розміщення коротких оголошень у каналах. Їх користувачі бачать у нижній частині екрана. Покупцю реклами не потрібно виходити на контакт із адміністраторами. Месенджер самостійно вибирає майданчики для оголошень. Але є цей варіант і мінуси. Для запуску кампанії з просування потрібен відповідний бюджет. Також не можна точно націлити рекламні повідомлення на конкретну аудиторію.
  • Неофіційна. «Посіви» публікуються у конкретних каналах, треба лише домовитись з адміністратором. Купити рекламу в телеграмах такого типу якраз і дозволяє наш сервіс. Ми не тільки запускаємо рекламні кампанії, а й коригуємо їх по ходу, фіксуємо результати, надаємо детальні звіти щодо ефективності. Особлива увага приділяється підбору цільових каналів. Їхній відбір ведеться не лише з урахуванням загальних показників, а й на основі наших внутрішніх даних.

Наш сайт працює практично як біржа реклами телеграм, але з великим упором на персоналізацію. Кожен клієнт отримує рекламного агента, який завжди буде на зв'язку. Запуск усіх кампаній узгоджується із замовником. Сервіс має напрацьовану базу каналів із прямим зв'язком з адміністраторами.

Для вирішення специфічних завдань може бути використана відповідна біржа реклами телеграм. При виборі каналів враховується тематика, динаміка приросту підписників, обсяг живої аудиторії, частота появи рекламних постів у стрічці та інші параметри. Тому просування з нашою допомогою виконується безпечно та ефективно. Також клієнти сервісу можуть купити рекламу в телеграмі в чатах, ботах.

Чому варто обирати TGPro?

У нас можна купити рекламу в ТГ дешево і дуже легко. Достатньо залишити заявку. Сервіс працює практично з будь-якими обсягами. Вартість залежить від майданчика та інших факторів. Наявність власної бази каналів, чатів дозволяє швидко підбирати оптимальні рішення залучення аудиторії під конкретний проект. Процес просування здійснюється абсолютно прозоро. Клієнти одержують звіти на кожному етапі з детальним роз'ясненням усіх показників. "TGPro" - це, як біржа реклами Телеграм, тільки краще.

Щоб отримати консультацію, купити рекламу телеграм, потрібно лише заповнити форму зворотного зв'язку! Будемо раді допомогти вивести ваш бізнес на наступний рівень.

Інші популярні послуги: Телеграм накрутка, парсер Telegram, масове розсилання Telegram, просування Телеграм каналу, ведення Телеграм каналу, курси з просування Телеграм, клонер каналів Telegram, розробка Телеграм ботів, продаж тг каналів.