Накрутка реакцій у Телеграм (накрутити реакції у ТГ) - TGPro.in.ua
Меню

Накрутка реакцій у телеграм

На вказані Вами пости в телеграм чаті або каналі будуть накручуватися вказані Вами реакції

  1. Для кого
  2. Як це працює
  3. Обсяги та швидкість
  4. Вартість 
  5. Гарантії
  6. Ризики 
  7. Оплата
  8. Висновок

Для кого

 

Послуга накрутки реакцій у телеграм для власників каналів, що починають або чатів, хто хоче створити видимість живої аудиторії у своєму чаті або каналі. 

 

Як це працює

 

На зазначені Вами пости в телеграмі чаті або каналі будуть накручуватися вказані Вами реакції, у необхідній Вам кількості, з необхідною для Вас частотою та швидкістю. Таким чином кількість реакцій на лічильнику Вашого чату або каналу зросте. Фактично реакції ставитимуться ботами. Однак ніхто цього не зрозуміє, тому що користувачі не мають можливості переглянути хто ставив реакції. 

 

Обсяги та швидкість

 

Ми можемо запропонувати будь-які обсяги, а швидкість та частоту накрутки реакцій можемо регулювати під Вас. Не рекомендуємо накручувати за один раз велику кількість реакцій, щонайменше це виглядає неприродно. 

 

Вартість 

 

Вартість послуги залежить від кількості реакцій. У сухому залишку для простоти підрахунку для Вас вартість реакції буде ~0,2 грн. У поодиноких випадках — трохи дешевше. Мінімальне замовлення = 1000 реакцій. 

 

Гарантії

 

Ми даємо 100% гарантію, що реакції ніколи не пропадуть за жодних умов! Вони залишаться назавжди. 

 

Ризики 

 

Наркутка реакцій несе у себе мінімальні ризики з ймовірністю менше 1% незначних тимчасових обмежень, які може накласти телеграм і які зникнуть через деякий час. 

 

Наші спеціалісти, маючи досвід та навички виконуватимуть замовлення таким чином, щоб це не призвело до жодних обмежень у принципі, однак, ми чесно попереджаємо замовника про те, що теоретично це можливо. 

 

Оплата

 

Послуга оплачується за 100% передоплатою. Для Вашої зручності оплату можна виконати будь-яким зручним способом, оплата за реквізитами, виставлення рахунку фактури, оплата на картку тощо. 

 

Висновок

 

Накрутка реакцій в телеграм чат або канал необхідна власникам телеграм чатів, що починають або каналів для подальшого розвитку своїх чатів і каналів і для створення ефекту присутності живої аудиторії. Ми накрутимо вибрані вами реакції на будь-які пости з будь-якою швидкістю та обсягами. Вартість реакції буде ~0,2 грн/шт, а для Вашої зручності оплату можна виконати будь-яким зручним способом.

Ваш надійний партнер у досягненні успіху та органічному розвитку телеграм каналу

Безкоштовна консультація

підвищення конверсії

цільова аудиторія

зміцнення спільноти

Накрутка реакцій у Телеграм – легко, дешево

Месенджер Telegram має великий попит в Україні і не тільки. Він дозволяє не лише спілкуватися, а ще й створювати чати, канали для спілкування, розповсюджувати контент. Завдяки цій особливості месенджер використовується для комунікації з потенційними клієнтами, заробітку на рекламі у розкручених пабліках тощо. На успішність каналів у ТГ впливає кількість передплатників, кількість переглядів, коментарів і, звичайно, реакцій. Лайки з'явилися відносно недавно, але вже встигли сподобатися користувачам. Вони дають користувачам можливість швидко відреагувати на коментар чи пост. Реакції мають вигляд анімованого емодзі або смайлу, є аналогом лайка в соціальних мережах. Якщо активність аудиторії невисока, то найкращий спосіб отримувати реакції телеграм – накрутка. Ця послуга надається сервісом TgPro. Замовити її можна за вигідною вартістю.

Лайки в телеграм - накрутка без клопоту

Лайки в Telegram – це один із способів взаємодії адміністратора пабліка з аудиторією. Тому їх накрутка має практичний зміст:

  • "Ефект натовпу". Коли інші користувачі бачать, що на публікації вже є залишені лайки, вони охочіше залишають свою. Чим більше відповідних позначок, тим вище залученість та привабливість посту та каналу загалом.
  •  Збільшення значущості каналу. Накрутити реакції в ТГ - це не потішити власне его, а відмінний спосіб просуванути його. Нові відвідувачі TG-каналів більш охоче підписуються на паблики з високою активністю. Також такі майданчики виглядають цікавішими для рекламодавців.

Реакції Телеграм накрутка дозволяє отримувати у різний спосіб. Наприклад, можна просити знайомих та друзів активно реагувати на нові публікації. Також можливе розміщення посту у соціальних мережах із запрошенням перейти до TG-каналу. Обидва ці методи працюють, але потребують багато часу. До того ж, щоб результат був помітний, необхідно мати безліч знайомих та велику аудиторію у соцмережах. Накрутити реакції у ТГ в такий спосіб актуально лише дрібних проектів за умов обмеженого бюджету, і навіть для громадських осіб.

В інших випадках швидко і в будь-якій кількості накрутити реакції в ТГ допоможе тільки використання сторонніх сервісів, таких як «TgPro».

Для збільшення кількості лайків на публікаціях нами використовуються програмні методи. Це означає, що реагують на пости роботи. Але реальні користувачі про це не здогадаються, адже визначити візуально це неможливо. Лайки в телеграм накрутка збільшує максимально плавно і безпечно. Жодного різкого приросту активності. Всі боти мають багату історію присутності в Telergam, тому вони не викликають підозри у алгоритмів месенджера.

Плюси звернення до «TgPro»

Можливості нашого сервісу дозволяють накрутити реакції у ТГ у будь-якій кількості. Мінімально можна замовити 1000 лайків. Максимальна кількість не обмежена. Чим більший пакет, тим менша вартість однієї цільової дії.

Для кожного випадку ми опрацьовуємо оптимальну стратегію як збільшити лайки в телеграмі – накрутка виконується в періоди, коли статистично спостерігається активність цільової аудиторії. Нам можна замовити різні типи позначок:

  • позитивні;
  • негативні;
  • конкретні смайли.

Фахівці TgPro детально аналізують кожен канал, щоб визначити, в якому обсязі лайки в телеграм накрутка здатна дати без ризику. Наприклад, якщо в паблиці всього 100 користувачів, дуже дивно виглядатимуть пости з 200 і більшим числом лайків. Канал почне викликати підозру як у користувачів, так і алгоритмів месенджера. Ми дотримуємось стратегії планомірного просування. У нас можна замовити не тільки лайки в телеграмі - накрутка тільки одна з послуг. Рекомендуємо звернути увагу на адміністрування, просування ТГ-каналів. Команда сервісу знає практично все про влаштування месенджера та готова допомогти з просуванням бізнесу, розвитком мережі каналів тощо.

Накрутити реакції в ТГ – замовлення послуги

Бажаєте накрутити реакції у ТГ? Тоді залиште заявку у нашому боті. Для цього натисніть кнопку «Зв'язатися». Менеджер вислухає побажання, надасть інформацію, що цікавить, і прийме проект у роботу.

Поки не вдається отримувати в достатній кількості органічні реакції телеграм – накрутка допоможе «розворушити» аудиторію.