Продаж облікових записів Telegram (купити ТГ акк) - TGPro.in.ua
Меню

Продаж телеграм акаунтів

Продаж трастових telegram акаунтів з великими відлежками

  1. Вартість 
  2. Оплата 

Якщо ви перейшли до цього розділу, то 100% володієте базовими термінами, тому ми не описуватимемо цей розділ «простими словами». Якщо Вам не зрозуміло, про що мова йде, то Вам 100% не потрібні ці послуги. 

 

Продаж облікових записів з особистого фарма, не перепродаж; 

 

ГЕО — різне, на вибір; 

 

Самореги та автореги; 

 

Відлеження від 3 діб до 5 років; 

 

Є заздалегідь прогріті облікові записи; 

 

Усі акаунти з 2фа; Формат JSON + SESSION; 

 

Підходять під будь-які цілі; 

 

Можна вибрати відлежку.

 

Є повністю оформлені акаунти, з унікальними аватарами, адекватними іменами згідно з ГЕО, кирилицею або латиницею, БІО та username заповнені адекватно, а не рандомайзером.

 

Підіб'ємо невеликий підсумок, ми не просто пропонуємо Вам дешеві неякісні аки сумнівних гео, які відлетять ще навіть до першої угоди. Ні. Йдеться про дорогі та якісні облікові записи з особистого фарма, над якими вже попрацювали наші фахівці, завдяки чому облікові записи повністю готові до роботи. При необхідності Ви можете замовити облікові записи з конкретною відлежкою, конкретним ГЕО, облікові записи будуть вже прогріті, в облікових записах будуть вказані адеватні і правдеподібні аватари, описи, біо, юзернейми, імена та номери телефонів відповідно до того ГЕО, яке Ви замовили. Простіше кажучи — відрізнити такий обліковий запис візуально від живого підписника буде неможливо. Ніхто ніколи з першого погляду не зрозуміє, що це бот. Відповідно використовувати такий телеграм обліковий запис Ви зможете так, як вважаєте за необхідне, ці облікові записи телеграм підходять для будь-яких цілей.

 

Вартість 

 

Вартість та строки визначаються індивідуально залежно від ТЗ. Для більш детальних прорахунків та консультацій – будь ласка, зверніться до менеджерів. Мінімальне замовлення = 100 шт., мінімальна ціна — від 20 грн. 

 

Оплата 

 

Послуга оплачується за 100% передоплатою. Для Вашої зручності оплату можна виконати будь-яким зручним способом, оплата за реквізитами, виставлення рахунку фактури, оплата на картку тощо.

Ваш надійний партнер у досягненні успіху та органічному розвитку телеграм каналу

Безкоштовна консультація

підвищення конверсії

цільова аудиторія

зміцнення спільноти

Продаж облікових записів Telegram для швидкого старту

У сучасному світі Telegram став не просто месенджером для спілкування, а й ефективною платформою для ведення бізнесу та просування товарів чи послуг. Багато компаній використовують його для пошуку нових клієнтів та суттєвого збільшення продажів. Однак розкручування власного облікового запису потребує значних часових та фінансових витрат. Саме тому все більшої популярності набуває покупка вже готових акаунтів. Сервісом «TgPro» здійснюється продаж облікових записів Telegram за доступною ціною з різним терміном «відлеження».

Чому варто купити обліковий запис Телеграм?

Причин купити ТГ акк може бути безліч:

  • наступний перепродаж;
  • накрутка передплатників;
  • створення активності в каналах та чатах.

Іноді для реалізації проекту потрібно, щоб обліковий запис у месенджері мав певні характеристики, наприклад, країну реєстрації тощо. Самостійно відкрити її буде проблематично – потрібно як мінімум придбати номер телефону в потрібній локації. Але навіть якщо вдається зареєструватися, далеко не всі дії будуть доступними на початковому рівні. За новими обліковими записами алгоритми месенджера спостерігають максимально уважно, тому використовувати такі облікові записи для накрутки безпечно не вийде.

Просте вирішення проблеми – купити обліковий запис Телеграм у «TgPro». Кожен пропонований нами обліковий запис пройшов щонайменше 3 дні відлежки. Є профілі, які зареєстровані у месенджері 1-2 місяці тому і навіть довше. Продаж облікових записів Telegram нами виконується під будь-які запити. Всі облікові записи мають заповнені профілі – від імені до аватарок. Імена відповідають правилам написання, жодних випадкових наборів символів.

На сайті можна купити ТГ акк з наступними параметрами:

  • Стать: Чоловіча Жіноча;
  • місце реєстрації – Україна, Європа, Америка, Азія, Близький Схід;
  • історія активності тощо.

Відрізнити подібний обліковий запис від реального користувача месенджера практично неможливо. У тому числі у нас можна купити ТГ АКК, над яким додатково попрацювали спеціалісти сервісу. Ми називаємо такі облікові записи «прогрітими».

Купити ТГ акк – плюси співпраці

Сервіс TgPro пропонує зручний алгоритм співпраці. Клієнт формує запит, а менеджери підбирають відповідні облікові записи. У наявності велика база профілів із різними характеристиками. Ми поставили створення облікових записів на потік, тому відкриті до співпраці на регулярній основі.

Продаж облікових записів Telegram здійснюється за доступною вартістю. Ціна залежить від вимог до облікового запису та обсягу. Чим більший пакет купується, тим дешевше коштуватиме кожен окремий профіль. Орієнтовна вартість, за якою можна придбати обліковий запис Телеграм, наведена на сайті. Більш детальний прорахунок проведе менеджер із конкретного запиту.

Сервіс гарантує повну анонімність. На вибір надаються кілька способів оплати – переказ на картку, оплата за реквізитами тощо. Продаж облікових записів Telegram здійснюється за повною передоплатою. Надійність сервісу підтверджена відгуками та великим досвідом на ринку.

Як купити ТГ АКК?

Щоб купити обліковий запис Телеграм, потрібно залишити заявку через нашого бота в Телеграм. Посилання на нього можна отримати шляхом натискання на кнопку «Зв'язатися», «Безкоштовна консультація».

Якщо ви хочете швидко стартувати в Telegram і відразу почати отримувати прибуток, не пропустіть шанс придбати готовий та розкручений обліковий запис у нас. Скористайтеся плюсами роботи з професіоналами – і ваш бізнес у месенджері активно розвиватиметься та процвітатиме!